ISTINITA HOROR PRIČA: Sagradili smo kuću, proganjali nas duhovi!

ISTINITA HOROR PRIČA: Sagradili smo kuću, proganjali nas duhovi!

22. kolovoza 2016. 0 By Admin

“Povratak na naše staro ognjište smo odbacili u startu, jer su nas za to vezale samo loše uspomene. Odlučili smo da kupimo staru kuću sa velikim placom na drugoj lokaciji. Tu kuću smo srušili i na njenom mestu napravili naš novi prelepi dom, rađen po svim našim željama koje smo godinama osmišljavali i planirali. Odmah do kuće smo sagradili garaže i poslovne prostore. Registrovali smo naše malo preduzeće, a ubrzo smo dobili snaju, pa unuče. Život nam nikad nije bio lepši”, pričaju Fahro i Jasmina.

Idilu je prekinuo niz čudnih događaja, a onda je počela njihova horor priča

“Prvo je krenulo sa košmarima u kojima sam čula neke glasove i jeziv smeh. Grlati glas mi je u snu pretio da će uništiti sreću moje porodice. Poručio mi je da nismo dobrodošli i da smo trebali da ostanemo tamo odakle smo došli. Budila bih se užasnuta, srce mi je lupalo, a spavaćica mi je bila mokra od znoja. Sva usplahirena, drhtavim rukama sam budila muža. On me je tešio, ali su ubrzo i njega počeli da progone isti snovi”, priča Jasmina.

 

“Osim snova, situacija u kući je počela drastično da se menja. Svi smo se razboleli. Najviše se odrazilo na dete koje je plakalo po celu noć. Onda nas je snaja napustila i otišla s detetom. Nevolje su sustizale jedna drugu”, nastavlja priču suprug Fahro.

 

nastavak na sledecoj strani….

 

Stranice: 1 2 3