ONI POLUDE KADA SU ZALJUBLJENI: Strelac pali žene ko lud, Lav život daje za ljubav, Bik ume da razume ženu

ONI POLUDE KADA SU ZALJUBLJENI: Strelac pali žene ko lud, Lav život daje za ljubav, Bik ume da razume ženu

22. kolovoza 2016. 0 By Admin

ONI POLUDE KADA SU ZALJUBLJENI: Najlepše vole muškarci koji su svesni koliko njihova žena vredi, pa se trude svakog dana da budu bolji zbog nje, iz straha da je ne izgube.

Ovan

Njegova odanost u ljubavi je neizmerna, sve dok postoje emocije, jer on je izrazito sentimentalna duša. Heroina njegovog srca je žena koja se neće držati tik uz njega, ali i koja neće da zahteva potpunu dominaciju nad njim. On u sebi sadržava kontradiktornost svojstvenu Marsovim bićima – želi da dominira nad partnerkom, a potajno oseća želju da partnerka dominira nad njim.

Dani su im prepuni događanja, ali noći su im često tamne i pune čežnji.

Da bi vas ovaj muškarac voleo, on mora da se ponosi vama. Međutim, nikada neće zaboraviti svoje sposobnosti i mogućnosti.

Mada od vas puno zahteva, dvostruko će vam to vratiti. Ako ste ga povredili, vatra će lako da bukne u požar, ali ako ste ga nepravedno optužili, njegova vatra se pretvara u led.

Njegova vatra je vrela, ali se lako hladi, a led može da bude večan. Upamtite to, ako vam je stalo do njih!

 

 

Bik

Na sentimentalnom planu on vidi dalje, bolje i dublje od drugih muškaraca.

Zna da razume ženu, da prozre ljudsku dušu i budući da je svestan tog retkog dara, nada se da će mu on doneti sreću.

Kako su svesni da ljubav zna da umre na razne načine – e, to ih izluđuje i zbog toga su ljubomorni i posesivni do ludila.

Njegova žena mora da bude uvek prava dama, lepo obučena i pristojnih manira. Ne vole muškobanjaste žene i preferiraju tradicionalno vaspitanje.

Naravno, njegova žena mora da bude inteligentna, ali s izraženim osećajem za svoje mesto, jer ne voli da se njegova prava ugrožavaju.

Ne nude ženama teoretska romantična naklapanja, ali njegova romantika u sebi ima nečeg prizemnog i nada sve strastvenog.

Njih sjajno opisuju stihovi iz Biblije: “…jer ljubav je jaka kao smrt, a ljubomora tvrda kao grob.”

 

 

(nastavak na sledećoj strani)

Stranice: 1 2 3 4 5 6