KAKO DRŽIŠ ČAŠU, TAKVA SI U DUŠI: Naučno potvrđena veza karaktera i načina na koji nesvesno držimo piće u ruci!

KAKO DRŽIŠ ČAŠU, TAKVA SI U DUŠI: Naučno potvrđena veza karaktera i načina na koji nesvesno držimo piće u ruci!

28. kolovoza 2016. 0 By Admin

Mačo

Ovaj “paun” svestan je svog izgleda i pije flaširano pivo. Samopouzdan je i arogantan, gestikulira naširoko, širi se koliko god ima prostora, odguruje svoju čašu i ljulja se na stolici. Ako pije u društvu, neće se oduševiti prilascima nepoznatih ljudi, ukoliko mu oni ne podilaze i ne hrane njegov ego.

Slavne ličnosti koje pripadaju ovom tipu: Piter Andre, Dejvid Kameron, Džejson Statem. Lili Alen bila bi ženska “verzija” ovog muškog tipa.

Siledžija

Uglavnom muškarac, voli velike čaše ili flađe, koje može da koristi kao simbol oružja, čvrsto ih drži u ruci i gestikulira njima na preteći način, unoseći se u lice. On misli da je “sveznalica”, može biti pomalo neprijateljski nastrojen, čak i u toku rasprave, ili se šaliti na račun drugih. Treba mu prići veoma pažljivo, ili bolje nikako.

KAKO DRŽIŠ ČAŠU, TAKVA SI U DUŠI

Slavne ličnosti koje pripadaju ovom tipu: Džon Preskot, Rasel Krou, Gordon Braun. Naomi Kembel bila bi njihov ženski ekvivalent.

“Jednostavno držanje čaše pokazuje o nama mnogo više nego što mislimo, ili što želimo da otkrijemo. Kada se nalazite u prenatrpanom, bučnom baru, sve što imate je govor tela. To je nešto što radimo nesvesno i odražava nas kao osobe, ali i govori o tipovima društvenih veza kakve imamo. Sledeći put kada odete u bar, razmislite kakve poruke šaljete ljudima oko sebe samo načinom na koji držite čašu”, upozorila je Vilson.

blic.rs

Stranice: 1 2 3 4 5