Osuđeni da STAROST DOČEKAJU SAMI: 2 horoskopska znaka kojima BRAK NIJE NAKLONJEN

Osuđeni da STAROST DOČEKAJU SAMI: 2 horoskopska znaka kojima BRAK NIJE NAKLONJEN

10. rujna 2016. 0 By Admin

Danas je jako teško naći svoju srodnu dušu, a svi sanjamo o toj velikoj ljubavi, o kojoj se izgleda samo priča u knjigama i filmovima. Za neke horoskopske znakove to ide teže, kako predviđaju njihove zvezde. Za njih ne postoji “mi”, već samo “ja”

 

Za njih ne postoji “mi”, već samo “ja”.

 

Blizanci

Za članove ovog vazdušnog znaka je karakteristična radoznalost i priroda deteta. Njihova ogromna radoznalost ih nagoni da istražuju svet i upoznaju se sa različitim ljudima. Za ovo ponašanje pomažu im komunikacione veštine i činjenica da su uvek prijateljski nastrojeni. Oni retko imaju bilo kakve predrasude, i ta karakteristika ih često dovodi do emocionalnih problema.

 

Blizanci često biraju emotivno nedostupne partnere ili osobe koja su već u vezi ili braku. Oni su u stanju da enormno pate, ali ne odustaju od ideje da će se druga strana promeniti. Najveći problem Blizancima je da je njihova glava često u oblacima, tako da ne izgledaju dobro u stvarnost. Zato se konstantno zaljubljuju u osobu koja je nedostupna za njih.

 

Oni veruju da imaju dovoljno strpljenja i pažnje i da mogu sve okrenuti u svoju korist. Kako to obično biva, oni gube mnogo vremena u iščekivanju onoga što žele i na kraju ponovo budu povređeni i slomljeni. Najgore od svega je da oni zaista žele brak i decu, ali u većini slučajeva ne biraju odgovarajuću osobu za sprovođenje ovih planova.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2