Kada PRESTANE da voli LAV se pretvara u diktatora, RAK plače, a JARAC strelja pogledom i nabija OSEĆAJ KRIVICE…

Kada PRESTANE da voli LAV se pretvara u diktatora, RAK plače, a JARAC strelja pogledom i nabija OSEĆAJ KRIVICE…

28. rujna 2016. 0 By Admin

Vaga: Postaće bezosećajne za vaše probleme

Ako vam je veza u krizi, budite sigurni da je Vaga već našla rezervu. Vage nikada nisu same, uvek prelaze iz veze u vezu. Ako primetite da se vaš partner Vaga “zapustio”, da ne vodi računa o svom izgledu u vašem prisustvu, to bi trebalo da vas zabrine. Takođe, Vagice, koliko god da su slatke, kada postoji problem u vezi ili su emotivno nezadovoljne, umeju da budu neobično hladne, bezosećajne za svaki vaš problem.

Iznenada postaju vrlo hirovite i očekuju od vas da ispunite svaki njihov prohtev. Pokušajte da povratite stare momente i romantiku u vezu, Vage definitivno padaju na to.

 

 

 

Škorpija: Manjak intime

Nemojte nikako da povredite Škorpiju, ona će čekati momenat kada se najmanje nadate da vam se osveti. Prvi znak da vam je veza u krizi jeste manjak intime, odnosno seksa i strasti. Ljubomora i konstantno prebacivanje takođe su znaci upozorenja da je Škorpija nesigurna u svoje, a i vaše emocije.

 

Ako se posvađate, nije strašno, ali najviše treba da se zabrinete kada vam Škorpija priča mirnim i hladnim glasom, to znači da je odluka već doneta. Sprečite probleme tako što ćete obnoviti strasti i pružite joj osjećaj sigurnosti.

 

 

Strelac: Odsutnost

Nikada nemojte ispitivati Strelčevu iskrenost. Vrlo su šarmantni i vole da flertuju, ali to ne znači da vam je neveran, već da samo voli intelektualnu stimulaciju i osvajanje. Nemojte mu uskratiti njegovu slobodu, ukoliko to budete radili, ostaćete bez njega.

 

 

Kada je ljut, vrlo je nezgodan, zato izbjegavajte svađe i provokacije. Kada počne da se hladi, on je van kuće, ne obraća pažnju na vas i vrlo je “kritizerski nastrojen”. Kriza u vezi može brzo da prođe ukoliko mu date prostora. Bitno je da budete slobodnog shvatanja, kao i on, jer protiv njihove prirode ne možete, takav im je horoskop…

 

 

 

Jarac: Hladan pogled

Ako Jarac počne da vam nabija osećaj krivice za razne vaše postupke, pravi distancu veću nego inače i na svaki vaš predlog odgovara odrično, znajte da je nezadovoljan. On vam to nikada neće otvoreno reći, ali hoće njegov hladan pogled.

Vrlo teško se odlučuje na prekid veze, čak i kada postoje veoma ozbiljni problemi, pa čak i da ga prevarite, preći će preko toga, ali vam neće zaboraviti. Omekšaćete ga ukoliko mu date kompliment u pravom trenutku ili pustite pokoju suzu.

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4