Znate li pred kim stojite? Vaga je možda najljepša, ali dame u ovom znaku – bacaju na koljena!

Znate li pred kim stojite? Vaga je možda najljepša, ali dame u ovom znaku – bacaju na koljena!

26. listopada 2016. 0 By Admin

Partneru voli ugađati i brinuti se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu neovisnost, odnosno neće ovisiti o partneru. Sa svojim životnim suputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekog tko će uspjeh voljeti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspješnosti.

 

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici jer oni znaju prodrijeti do njenog srca i otkriti njegovu toplu i nježnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro se može slagati i sa Škorpionom.

 

Voli postojanost. Cijeni samo one ljude koji imaju izvjesnih vrijednosti sukladno njezinim shvaćanjima. U životu ne voli gubiti vrijeme na neozbiljne ili nevrijedne situacije. Prezire dokone razgovore. Zna točno procijeniti slijed pojedinih događaja i sjajan je organizator.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4