Ponekad samo jedna reč moze sve uništiti: ovo je “Otrovna” riječ koju nikada ne smijete izgovoriti u svađi s partnerom

Ponekad samo jedna reč moze sve uništiti: ovo je “Otrovna” riječ koju nikada ne smijete izgovoriti u svađi s partnerom

7. studenoga 2016. 0 By Admin

Prijetnje razvodom nikada nisu rješenje za probleme u braku.Koristite li tu riječ svaki put kada se svađate sa supružnikom, on bi mogao doći do točke kada će pomisliti “Zašto to stvarno ne bismo napravili? Završimo tu agoniju i rastanimo se.” To možda nije bila vaša nakana, ali sada je postalo stvarnost, što nikada niste pomislili da će se dogoditi.

 

Brak koji se temelji na praznim prijetnjama, manipulaciji i zastrašivanju nikada ne može biti zdrav i sretan. Svaki bračni par mora djelovati zajedno i naučiti kako se suočiti s problemima u braku, pa i onda kada vam sama pomisao na tu budi nelagodu.

 

Zato, prestanite spominjati razvod usred svađe i naučite kako rješavati probleme. I najmanji problemčić može postati ogroman problem ako ga izbjegavate, ako se rasprava “užari“ ili ako zaprijetite prekidom braka ako ne bude po vašem. Sve dok ste vas dvoje zajedno, bit će situacija kada se nećete slagati. Svađa će biti, ali to ne znači da ćete se razvesti. Naučite kako se svađati pravedno i kako rješavati konflikte.

 

 

 

Stranice: 1 2 3