OGLEDALO DUŠE: Oblik stopala i dužina prstiju otkrivaju karakter!

OGLEDALO DUŠE: Oblik stopala i dužina prstiju otkrivaju karakter!

21. studenoga 2016. 0 By Admin

Domali prst

Ako je dugačak i ravan tad se radi o čoveku kojem je porodica na prvom mestu u životu. Vrlo je brižan i vrlo osetljiv ako nešto u međuljudskim odnosima nije kako treba. Ovaj čovek duboko je dirnut problemima drugih i neretko će pokušati nešto da uradi da situacija bude bolja.

Dugačak je, ali pomalo zakrivljen Ukoliko je čovek, s karakterom onoga s dugačkim i ravnim domalim prstom, nesrećan u privatnom životu, odnosno ima loše odnose s bližnjima ili ako je uznemiren problemima drugih, taj prst može biti pomalo zakrivljen. Tad bi trebalo da pokuša da se opusti i ne doživljava sve toliko intenzivno – treba razmisliti o tome kako je nemoguće baš svima pomoći.

Ukoliko je taj prst kratak tada je čovek vrlo jak individualac koji veruje kako je sam zaslužan i odgovoran za sve što mu se događa u životu.

Mali prst

Ako je taj prst vrlo kratak to otkriva čoveka sklonog nestašlucima koji voli zabave. Vrlo je inteligentan i druželjubiv, ali vrlo brzo gubi interes za nešto, odnosno počne da se dosađuje.

Ukoliko neko može da pomera mali prst bez pokretanja domalog to znači da je živahan, impulsivan, šarmantan i vrlo znatiželjan. Upravo muškarci koji to mogu su najpoželjniji za kratke veze jer su puni strasti, ali nisu dobar materijal za brak. Za to je bolje birati one koji to ne mogu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4