Lukavi ženski trikovi: 4 cake da po ceo dan misli samo na tebe!

Lukavi ženski trikovi: 4 cake da po ceo dan misli samo na tebe!

23. studenoga 2016. 0 By Admin

Sačekajte sa odgovorima na poruke i javljanjem
U svim slučajevima kada nam draga osoba pošalje poruku, odmah požurimo da joj odgovorimo i da vidimo šta nam je napisala. U ovom slučaju zaobiđite brze odgovore na poruke. Neka malo čeka. Posle nekoliko sati (ili manje, ako ne možete da izdržite), odgovorite mu i kažite da ste nešto radili. Shvatiće da možete da provedete vreme i bez njega. Isto tako će se u međuvremenu pitati šta se dešava i pokušaće na sve načine da dođe do vas.

 

 

Nezaboravan seks

Ništa nije bolje od dobrog seksa. Ako ga iznenadite i dobro ga zabavite u krevetu, poželeće vas još jače i neće moći da prestane da misli na vas. Priredite mu neko iznenađenje, upotrebite maštu i odlično raspoloženje će biti zagarantovano. Međutim, ako se ponaša ravnodušno prema vama, a vi ste mu već pripremili nešto, ponašajte se potpuno isto. To će ga začuditi, ali isto tako i zainteresovati. Neće znati šta ga je snašlo.

 

 

Ispričajte mu šta ste radili ceo taj dan
Najbolji način da pokrenete razmišljanje o vama kod svog partnera jeste da ga nazovete i da mu kažete šta ste radili i kako ste se zabavili bez njega. Pošto i on želi da se druži sa vama i da vas on sam zabavi, automatski će poželeti da je tu sa vama.

 

Izvor: Stil

Stranice: 1 2