Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

23. studenoga 2016. 0 By Admin

21.03.-31.03. NAPRSTAK

Vrlo ste odlučna osoba, čiji mozak radi s točnošću računala te pronalazite rješenja i za najteže probleme. Možete predvidjeti i nekoliko koraka unaprijed. Ne može vas se uhvatiti nespremnima, no postoji mogućnost da će vam upravo umne sposobnosti s vremenom oslabiti. Skloni ste jakim glavoboljama.

 

01.04.-10.04. MAGNOLIJA

Taština i sveprisutna želja da za pobjedom je jedna od vaših najvažnijih karakteristika. Navikli ste da uvijek budete prvi u svemu. Cijenite tuđa mišljenja, ali na kraju uvijek učinite ono što vi smatrate da je najbolje. Ipak, vaša pozicija u društvu je neizvjesna upravo zbog vaše suzdržanosti prema dobrim savjetima.

 

11.04.-20.04. HORTENZIJA

Druželjubiva ste, optimistična, velikodušna i suosjećajna osoba osoba, a mana vam je što volite puno trošiti. Upravo ta mana može biti vrlo iritantna osobama koje vas okružuju.
Vrlo često slavite nešto, volite poklanjati i častiti ljude. Rijetko ćete se žrtvovati za dobrobit dugog.

 

21.04.-30.04. GEORGINA

Uvijek tražite zlatnu sredinu u bilo kakvoj situaciji. Sreća vas prati kroz život i većina stvari vam polazi za rukom, a mana vam je što imate vrlo visoko mišljenje o sebi, što vam ponekad može zasmetati da realno sagledate situaciju. Nemojte previše imati povjerenja u sudbinu niti u poslovnom niti u privatnom planu.

 

01.05.-10.05. ĐURĐICA

Vi ste iskrena dušica neiskvarena srca, koja često pati zbog iskvarenosti okoline. Žena đurđica mora u životu imati zaštitnika koji će ju braniti od svih nedaća. U poslu imate više sreće, no prekomjerna ambicija može baš dati suprotan efekt te vas dovesti do ruba uništenja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8