Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

23. studenoga 2016. 0 By Admin

11.05.-22.05. PRKOS

Vi ste destruktivna, ratoborna osoba koja uvijek očekuje razočaranje, čak i od voljenih osoba. Ljudi oko vas imaju problema u slaganju s vama i u poslovnom i u privatnom smislu. No, oni koji uspiju s vama naći zajednički jezik, mogu se u potpunosti pouzdati u vas, jer ste u duši vrlo brižni i vrijedni. Ipak, zbog svoje osobnosti najveći ste neprijatelj sami sebi.

 

22.05.-31.05. KAMILICA

Nije uvijek lako prepoznati jeste li zaljubljeni ili samo glumite. Unatoč vrlo privlačnoj osobnosti, često ste vrlo dvolični i bezosjećajni. U stanju ste zbog male koristi uništiti godine predanog rada i nikada se ne zna kako ćete reagirati.

 

01.06.-11.06. ZVONČIĆ

Vrlo ste konzervativni i svaka najmanja promjena može vas izbaciti iz takta i baciti u depresiju i očaj. Najbolje se osjećate okuženi obitelji kod kuće i od tuda crpite svu snagu. Volite vlakove, a mrzite avione.

 

12.06.-21.06. TRATINČICA

Ne može se reći da ste osobito hrabra ili romantična osoba. Znate biti sramežljivi, tihi, oprezni i pažljivi i ne volite biti u središtu događanja. Ipak, dobro znate što želite od života i što vam točno odgovara, te zbog toga možete ostvariti zavidne rezultate.

 

22.06.-01.07. TULIPAN

Energična ste i samouvjerena osoba, a suprotan spol vam doslovno jede iz ruke. Žene tulipani su vrlo energične i posesivne osobe koje imaju vrlo visoko mišljenje o sebi, a muškarci imaju manire i ponašaju se kao nepopravljivi zavodnici. Dovoljno je maknete prstom i oko vas se sve uskomeša, a vrlo vas je teško natjerati da priznate pogrešku, ma koliko bili u krivu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8