Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

23. studenoga 2016. 0 By Admin

14.10.-23.10. JORGOVAN

Jorgovan je simbol svježine, nevinosti i vječne mladosti. Zbog toga i vama mnogi zavide na izgledu i vitalnosti. Ukoliko imate ljubomorne suparnike, najbolje ih je ignorirati. Atraktivnog ste izgleda, uvijek ugodnog ponašanja, volite pomagati drugima. Volite prigovarati, što zna naljutiti vaše najbliže.

 

24.10.-02.11. FREZIJA

Vi ste neustrašivi, uporni i vrlo tvrdoglavi i čak do te mjere da nekom nanesete bol. No, okolina vas simpatizira, što vam pomaže u mnogim slučajevima, posebno na poslu. Upravo tu naklonost okoline uspijevate iskoristiti u svoju korist, ali i kako biste poboljšali svoju osobnost.

 

03.11.-12.11. ORHIDEJA

Vi ste vrlo tajnovita i misteriozna osoba, pa se ljudima ponekad može učiti da ste u oblacima, te vas ne razumiju. Trebate se više kretati u društvu kako bi ispunili sve svoje potencijale. Vaše neprestane sumnje mogu vas dovesti u neugodnu poziciju s nadređenima i kolegama. No, najčešće nemate probleme u savladavanju poteškoća. Izvrsni ste ljubavnici u krevetu.

 

13.11.-22.11. BOŽUR

Vi se ne morate brinuti za zdravlje, niti da vam mogu naškoditi neki vanjski utjecaji. Morate poraditi na vlastitoj samokontroli, posebno što se tiče pričanja o vlastitim planovima. Imate izraženu intuiciju, pa nije neobično da su božuri psiholozi, proroci, travari i vidovnjaci.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8