Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

23. studenoga 2016. 0 By Admin

23.11.-02.12. GLADIOLA

Ne možete se pohvaliti s brojnim talentima, no vrlo ste marljivi u poslu koji radite i vrlo ste pouzdani. Pod pravim vodstvom možete puno toga postići, no bez obzira na sve, zadržat ćete svoju skromnu narav. Ljudi imaju običaj povjeravati se, jer uvijek znate dati dobar savjet, pa vas zbog toga i poštuju.

 

03.12.-12.12. MASLAČAK

Volite pozornost drugih i možete biti i pretjerano ekstravagantni. Što ste više u javnosti imate više mogućnosti za uspjeh i vrlo ste dobri u obavljanju profesionalnih zadataka. Volite prirodu i toplinu.

 

13.12.-22.12. LOTUS

Lotus je simbol čistoće. S obzirom da imate specifičan način razmišljanja, možete postići mnogo stvari. No, trebali biste poraditi na fleksibilnosti u odnosima s bližnjima. Često ste puni ideja koje nikada ne ostvarite.

 

23. 12.-31.12. RUNOLIST

Osobe koje su rođene u znaku runolista dobri su prijatelji, te ste vrlo pouzdana osoba. Mirni ste i taktični, ali uvijek imate sve pod kontrolom. U poslu ćete napredovati tek u drugoj polovici života. Iako ste mirni, kada ste isprovocirani znate pokazati i svoju drugu stranu.

 

 

 

Atma.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8