Znakovi od 5 mističnih životinja: Koja vas najviše doziva i što govori o vama?

Znakovi od 5 mističnih životinja: Koja vas najviše doziva i što govori o vama?

25. studenoga 2016. 0 By Admin

Lisica

Simbolika lisice

– Fizička ili mentalna reakcija, povećana svijest
– Lukavost; gledanje kroz obmane; vidovitost
– Sposobnost pronalaženja svog puta, brzina u zahtjevnim situacijama
– Sklonost noćnim aktivnostima i radu sa snovima

Karakteristike lisice

Kada se pojavi lisica u vašem životu kao duh životinje, potiče djelovanje i brze vješte poteze. Možete biti u situaciji gdje morate pokazati svoju prilagodljivost i sposobnost brzog kretanja kroz prepreke i barijere.

Ako ste inspirirani totemom lisice, možete raditi na razvijanju oštrine vaših mentalnih sposobnosti: analitička inteligencija, moć deduktivnog zaključivanja, promatranje može mnogo snažnije doći do izražaja u načinu kako se nosite sa svakidašnjim stvarima ili većim projektima. Duh lisice također može implicirati da ste izoštrili oprez i brzinu reagiranja.

Pojava lisice u vašem životu može značiti da ćete morati obratiti pažnju na ljude ili okolnosti koji vas obmanjuju i navode da krenete putem koji vam ne ide u korist. Ovaj duh životinje vas može pozvati na veću razboritost u odnosima, bilo u poslu, prijateljstvu ili izborima koji ćete napraviti. Slijedeći mudrost totema lisice pogledajte u sva područja vašeg života gdje ste možda lukavstvom navedeni učiniti nešto drugo no što bi inače razumno učinili. Budite pronicljivi u svojim izborima i postupcima.

Lisica kao duhovni vodič uči kako zaobići prepreke, umjesto direktnog suočavanja. Možda otkrijete da bi mogli obnoviti način ili biti pametniji u načinu nošenja s preprekama i onim što pruža otpor u vašem životu ili projektima. Ako je lisica vaša duhovna životinja, može vas voditi tako što ćete naučiti lekcije na način da se osjećate izazvanima ili ponekad čak i prevarenima. Kako bi iskoristili totem lisice u najboljem smislu zadržite snažan smisao za humor i budite mudri nakon naučenih lekcija.

Snaga lisice je velika potpora razvijanju vaše sposobnosti pronalaženja najoštrijeg i najpametnijeg rješenja problema. Pozovite vodstvo lisice kada se osjećate izgubljeno i kada vam je potrebna pomoć u pronalaženju puta.

Lisice su najaktivnije noću, ali su isto tako i dnevne životinje. Ako imate afinitet prema ovom životinjskom totemu, možda želite biti aktivni i dovesti svoju kreativnost na vrhunac tijekom noći jer vam daje prostor da budete bliže svom prirodnom stanju.

Rad sa snovima je posebno korisna praksa za one koji imaju lisicu za duhovnog vodiča. Sklonost ka noćnim aktivnostima podržava vezu sa svijetom snova.

atma.hr

Stranice: 1 2 3 4 5