Ludačka ljubav koju nijedna oluja neće slomiti: Tri astro para koji pobeđuju sve prepreke!

Ludačka ljubav koju nijedna oluja neće slomiti: Tri astro para koji pobeđuju sve prepreke!

27. studenoga 2016. 0 By Admin

Njihovi rastanci su više nego burni, ne ostaju njihova intima već o tome oboje pričaju na sva usta, tražeći podršku javnosti za svoju odluku. Kada prođe prvi nalet negativnih emocija, oboje su u stanju da veoma pate jedno za drugim ali slabo komuniciraju.

 

Čak i kada su u kontaktu, to oboma donosi više štete nego koristi i tada se oboje zariču da je to definitivno kraj i da nemaju šta da traže jedno sa drugim. Kako vreme što više odmiče, Strelac nema potrebu da pokazuje svoje šarmerske sposobosti i da dokazuje sebi kako mu je odlično sa samim sobom. Riba, iako duboko povređena, pokušava da nastavi svoj život, čak i ulazi u površne veze, ali duboko u sebi zna da sa svakom novom osobom traži onaj osećaj koji je imala pored Strelca.

 

Koliko god stvari između njih bile komplikovane i naoko nepopravljive, na kraju je Strelac taj koji rešava da da šansu njihovoj priči. Riba kao da to jedva čeka, jer nikada uistinu nije ni digla ruke od njih. Možda će biti potrebno vremena da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga šta su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

 

lepotaizdravlje.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6