JOŠ UVEK SU TU: Ove 4 poruke preminuli najčešće šalju svojim bližnima

JOŠ UVEK SU TU: Ove 4 poruke preminuli najčešće šalju svojim bližnima

1. prosinca 2016. 0 By Admin

2. Ne treba sebe da krivišČesto, a pogotovo kada deca umru, ili kada neko počini samoubistvo, oni koji ostanu iza njih osećaju veliki teret. Sećam se majke i oca koji su izgubili dete u strašnoj nesreći sa pištoljem. Oba roditelja su se osećali krivim toliko da su se jedva mogli pogledati, sve dok se njihov sin nije javio i uverio ih da želi da krenu dalje i da budu srećni, i što je najvažnije da budu podrška jedno drugom.

 

3. Molim te, budite srećni

Oni koji su prošli svetlo sada su na mestu punom ljubavi i sreće, ponovo sa prijateljima i porodicom koju vole. Jedna od najčešćih stvari koju mi kažu je da žele da ljudi koje su ostavili na zemlji, budu srećni kao što su oni. Zato što su na srećnom mestu, oni više ne osećaju zemaljsku emociju zameranja i ljubomore.

 

Neprestano prenosim poruku bračnim parovima, detetu ili prijateljima na zemlji da krenu tim putem, nađu novu ljubav i da otpuste tugu i krivicu kako bi mogli uživati u svom vremenu na zemlji.

 

 

4. Još uvek sam tuNedavno sam utučenoj supruzi rekao da je njen preminuli muž pratio kako je renovirala kuhinju u njihovoj zajedničkoj kući. Sviđao mu se novi izgled! Bilo joj je drago što je imala njegovu podršku. Svi su se osećali bliže njegovom duhu i bili su svesni da nas naši voljeni nikad u potpunosti ne napuste.

 

 

Često tugujući zaborave da su preminuli blizu. Često pomažem ljudima da prebole dokazujući im da preminuli možda nisu tu da popiju kafu sa njima ali da je njihov duh tu da im da ljubav i podršku u ostatku njihovog života.

Stranice: 1 2