SVE ŠTO NISTE ZNALI O VAGI: Najskrivenije tajne najlepšeg horoskopskog znaka…

SVE ŠTO NISTE ZNALI O VAGI: Najskrivenije tajne najlepšeg horoskopskog znaka…

2. prosinca 2016. 0 By Admin

SAVET

Vage su veoma romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspešnog partnera. Još jedan savet: vage nikako ne tolerišu agresivnost ili tenziju. Pre će sedeti i ćutati nego se raspravljati. Nemojte ih uvlačiti u bilo kakvu raspravu tokom prvog sastanka.

 

KAKO DA ZAVEDETE MUŠKARCA VAGU

Ukoliko želite da zavedete muškarca vagu, morate biti spremni da zadovoljite njegove romantične apetite, bilo da je u pitanju večera ili kulturni događaj. Ukoliko ste van tokova, nemojte ni pokušavati. Istina je: vage cene sve što je lepo. Retki su muškarci vage koji će biti sa nekim ko ih fizički ne privlači

.

Još jedan savet: ako želite da zavedete muškarca vagu morate pokazati naklonost i poštovanje prema ljudima koji su njemu bitni. Vaši izgledi su mnogo bolji kada su njegovi prijatelji i porodica na vašoj strani.

 

Neka razgovor teče lagano, nežno, sa komplimentima. Provedite sate pričajući sa njim, jer on želi da priča sa vama o svemu. Takođe, priznajte kada niste u pravu, tako da on zna sa sigurnošću da ste fer i da ne igrate igre. Očekujte vezu, ne samo seks. Muškarac vaga želi ljubav i brak, tako da ako mu kažete da želite isto, vrlo brzo će njegove ruke biti oko vašeg struka i neće vas puštati! To zaista jeste romantično!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4