Ovaj znak će vas ugurati u vrtlog bolne strasti i ljubavi iz kog nikada nećete izaći, iako ćete želeti!

Ovaj znak će vas ugurati u vrtlog bolne strasti i ljubavi iz kog nikada nećete izaći, iako ćete želeti!

10. prosinca 2016. 0 By Admin

Za Ovna, familijarnost može dovesti do nezainteresovanosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sija nije zlato. Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se kreću tako brzo da ne mogu uopšte da shvate s kim imaju posla.

 

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete da zadržite njegov interes, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, jer to je kao da pokušavate da prikujete oblak na jednom mestu.

 

PROČITAJ JOŠ: Veliki zimski horoskop za 2017. godinu: drage Device, ovo je nebo pod kojim ne možete pogrešiti!

 

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijim godinama života. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

 

Iako mnogi vole da ukažu na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno. Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadržai stvari svežim i dovoljno zanimljivim, oni su žestoko odani partneri.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4