Odaberi omiljenu šalicu za kavu i otkrij kakva si osoba

Odaberi omiljenu šalicu za kavu i otkrij kakva si osoba

11. prosinca 2016. 0 By Admin

Šalica pod br. 4
Uvijek ste u pokretu. Nikad nemate dovoljno vremena za obavljanje potrebnih stvari. Poznato? Ne volite biti sami sa svojim mislima zbog čega ste uvijek zaposleni. Vrlo ste disciplinirana osoba kojoj možda nedostaje malo čarolije u životu. Usporite, osvrnite se oko sebe i počnite primjećivati kako je veličanstven život oko vas.

Šalica pod br. 5
Vi ste ljubazna osoba s velikim srcem koja obožava vrijeme provoditi u društvu prijatelja i životinja. Još uvijek vam ciljevi nisu kristalizirani u životu, ali znate što ne želite raditi. Svojeglavi ste i neke stvari volite obavljati na svoj način. Često se brinete za ljude oko sebe, pa vam mnogi govore kako trebate biti spontaniji i spremniji na opuštanje.

Šalica pod br. 6

Vi ste vrijedna osoba koja se najbolje osjeća kada nije u centru pažnje. Patite od manjka samopouzdanja, iako sanjate o velikim postignućima u svojem životu. Skloni ste razmišljanju o negativnim stvarima, a potajno maštate o promjeni posla i sredine jer vjerujete kako će vam to donijeti više vedrine u svakodnevicu.

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5