Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

14. prosinca 2016. 0 By Admin

BLIZANCI

Nastojite li upecati nemimog Blizanca u mrežu svoje ljubavi, a to vam nikako ne uspeva, promenite taktiku. Prihvatite slobodno poimanje braka ili veze i zažmurite na njegove povremene izlete u nepoznato. Pokušajte živeti njegovim stilom i tempom. Budite uvek veseli, zabavni i druželjubivi.

 

 

Ne zamarajte ga ljubomornim i posesivnim ispadima i ni slučajno ne pokušavajte sputavati njegovu slobodu. Pre svega budite mu prijatelj s kojim će ponekad moći voditi iscrpljujuće intelektualne razgovore ili ogovarati svoje poznanike. I ne servirajte mu odmah svoju ljubav na tanjiru. Blizanac obožava zakulisnu igru osvajanja i šarmiranja.

 

 

Kako varaju znakovi horoskopa: Da li je vaš partner “providan” ili ga je teško otkriti?

RAK

Nasuprot Blizancima, Rakove je puno teže pridobiti u svoje ljubavno gnezdo nego ih u njemu i zadržati. U neprestanu strahu od emotivnog gubitka ili poraza, zatvaraju se u svoju intimnu školjku, ne pokazujući ono što misle i osećaju. Za pripadnike ovoga znaka potrebno je imati puno strpljenja. Često je teško podneti njihove promene raspoloženja i jaku osetljivost.

 

 

Želite li da očuvate svoju ljubavnu vezu s ovim velikim emotivcem, treba ga neprestano zalivati toplinom, pažnjom, odanošću i barem jedanput dnevno izjaviti mu ljubav. Rakovi često u emotivnom partneru traže svoju mamu, a to saznanje može vam biti tajni adut koji garantuje uspeh.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6