Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

14. prosinca 2016. 0 By Admin

VAGA

Ako neodoljivu Vagu pokušate smestiti u okvire prosečnog građanskog života, pobećiće koliko je brzo noge nose. Njoj su preko potrebni aktivni društveni život i luksuz da bi bila veran partner, bilo da se radi o ženama ili muškarcima. Njena ljubav biće večni plamen ako je budete okruživali pažnjom i neprestano obasipall poklonima.

 

 

Muške Vage mrze ljubomoru, posebno ako je ona izazvana njihovim šarmom i koketiranjem s drugima. Ne oduzimajte mu taj deo muške slobode jer bi se mogao pretvoriti u svadljivo i zajedljivo čudovište. Pobrinite se da vaš obostrani emotivni život ispunite skladom i bićete zadovoljni vagin partner.

Kako varaju znakovi horoskopa: Da li je vaš partner “providan” ili ga je teško otkriti?

ŠKORPIJA

Da biste mogli podneti zajednički život sa Škorpijom, morate imati razumevanja za njegovu strastvenu narav, koja neizostavno uključuje ljubomoru i sebičnost. Prilično je zahtevan, posebno ako voli. Budite staloženi i smireni, što će vam pomoći da mirno podnosite njegove ironične upadice, koje neminovno vode sukobu.

 

 

Škorpija mrzi monotoniju, zato ispunite vašu ljubav uzbuđenjima i dinamikom. Budući da ga neprestano privlači opasnost, budite njegov nepresušan izvor izazova koji će neprestano morati osvaati i šarmirati. I ne zaboravite strastveno udovoljavati njegovim erotskim apetitima, koji nisu baš mali.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6