Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

14. prosinca 2016. 0 By Admin

STRELAC

Dok je za Škorpiju ljubomora jedan od dokaza ljubavi, za Strelca to je dovoljan razlog da odleprša iz vašeg života. Najveći zodijački optimisti zaljubljeni su u život i mrze bilo kakva ograničenja, a najviše ljubavne okove. U stalnoj potrazi za novim saznanjima, godi im partnerova načitanost i obrazovanje.

 

 

Želite li uskladiti otkucaje svog srca s njegovim, pobrinite se da svaki vaš novi ljubavni dan obiluje akcijom, uzbuđenjima i izazovima. Iznenadite ga izletom u nepoznato ili putovanjem u strane zemlje. Budite njegov ravnopravni partner koji će ga animirati duhovitošću, dinamikom i uvek dobrim raspoloženjem. I ne pokušavajte ga zatvoriti između četiri zida svoje ljubavi. Jer, već sutradan će se izgubiti u nepoznatom pravcu.

 

 

Kako varaju znakovi horoskopa: Da li je vaš partner “providan” ili ga je teško otkriti?

JARAC

Ako ozbiljnom Jarcu predložite avanturističko putovanje, sigurno ćete biti iznenađeni njegovim hladnim i nezainteresiranim izrazom lica. Za njega je ljubav nešto poput poslovnog ugovora koji sadrži stavke kao što su odgovornost, štedljivost, ozbiljnost i postojanost. Mrzi patetične izlive emocija i nežnosti.

 

 

Ako i posle svega ovoga želite s njim poći na “bračno putovanje” odavde pa do večnosti, onda se pomirite s rutinskim životom, lišenim bilo kakvih uzbuđenja i izazova. Budite skromni i štedljivi, što će svaki Jarac popratiti s neskrivenim zadovoljstvom. Ako ste upravo vi njegov emotivni izbor, ne strahujte da će tako lako otići iz vašeg života. Njegova stabilnost je neumoljiva.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6