Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

14. prosinca 2016. 0 By Admin

VODOLIJA

Za razliku od Jarca, nepredvidivog Vododoliju je teško smestiti u okove porodičnog života. Ako ste bili dovoljno uporni i uspeli ostvariti svoj naum, onda zaboravite na posesivnost i na klasične okvire braka. Pokušate li sputati njegovu slobodu kretanja, bićete “nagrađeni” velikim besom, pa čak i njegovim izlaskom iz kuće na nekoliko dana.

 

 

Vodolijino srce biće vam odano ako vaše ljubavno gnezdo ispunite smehom, dopustite pristup njegovim prijateljima i zauvek ostavite otvorena vrata za njegove izlete u slobodu. Pobrinite se da vaš društveni život bude obogaćen odlascima na koncerte, u bioskop i na različita zabavna događanja.

 

 

Kako varaju znakovi horoskopa: Da li je vaš partner “providan” ili ga je teško otkriti?

RIBE

Senzibilne Ribe zadovoljiće se mirnijim životom udvoje, koji neće biti opterećen izazovima i uzbuđenjima. Ovim romantičnim dušicama potrebno je puno ljubavi i nežnosti, jer će vas inače zalivati iznenadnim ispadima tuge i patnje.

 

 

Ne podnose najbolje grubost i prilično su zahtevne kada su u pitanju emocije. Ljubavna formula za uspeh s Ribom je jednostavna – napunite svoje emotivne baterije i svaki dan joj pokažite svoju odanost i privrženost. Ne zaboravite joj šapnuti u uvo da je volite najviše na svetu – i vašoj je vezi uspeh zagarantovan.

 

 

Izvor S media

Stranice: 1 2 3 4 5 6