Šta vam znači ljubav? Ljubav je za Vagu harmonija, za Ovna nasušna potreba, a za ostale znake…

Šta vam znači ljubav? Ljubav je za Vagu harmonija, za Ovna nasušna potreba, a za ostale znake…

14. prosinca 2016. 0 By Admin

VODOLIJA
Za osobe rođene u znaku Vodolije ljubav je svežina i nešto novo, nesebična i prijatna. Vodolije žele da ispitaju dubine i raspon ljubavi pre nego što u potpunosti prihvate njen oblik i postojanje.

 
Za njih kao humanitarce Zodijaka, ljubav je univerzalna i nesebična. Vodolije snažno veruju da se može biti nepristran i jednak u svim sferama života.

 
Vodolije uvek imaju puno prijatelja. Sa svojom privlačnom ličnošću, vizionarskim pristupom i tolerancijom vrlo retko osete oskudicu u prijateljstvima i obožavaocima. Oni vole nove i moderne pristupe svemu, pa i ljubavi.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2017: Ko će se zaljubiti, a koga očekuje susret o kom već dugo mašta

 
Za njih je izazov menjanje konvencija i tradicije u načinu udvaranja i ljubavi. Zbog toga, mnoge Vodolije neće oklevati da razmotre opcije između više potencijalnih partnera pre nego što se istinski prepuste ljubavi. Pošto su otvorene prirode, često pomešaju neformalna prijateljstva s ljubavlju. Zbog toga im se često događa da osete prazninu, neispunjenost ili zbunjenost u ljubavi.
Osobe u znaku Vodolije još uvek treba da nauče u ljubavi da je važno u potpunosti se predati i da sumnjičavosti nije mesto u ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12