Šta vam znači ljubav? Ljubav je za Vagu harmonija, za Ovna nasušna potreba, a za ostale znake…

Šta vam znači ljubav? Ljubav je za Vagu harmonija, za Ovna nasušna potreba, a za ostale znake…

14. prosinca 2016. 0 By Admin

DEVICA
Za osobe rođene u znaku Device ljubav je misterija kojoj željno očekuju da se predaju. U ljubavi su na ivici svesnog razmišljanja, ne žele da znaju ništa više od onog što vide i veruju u ono što vide. A stvari koje ne vide, za njih možda uopšte i ne postoje.

 
U potpunosti su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i njenu praktičnu stranu. Pošto su konstantno zaokupljeni razmišljanjem i planovima, ne umeju da se opuste u potpunosti. Često je njihova najveća ljubav njihov posao, njihova kuća i mesto gde mogu da stvore savršenu atmosferu.

 
Savršenstvo ih inspiriše i pokreće. Dobar partner treba da pokuša da ih opusti i odagna ozbiljnost i opreznost koja im je konstantno na umu.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2017: Ko će se zaljubiti, a koga očekuje susret o kom već dugo mašta

 
Osobe u znaku Device u ljubavi još uvek treba da nauče da osete strast i toplinu. Potrebna im je i sposobnost da razumeju da je ljubav mnogo više od čiste analize i računice i da ima mnogo dublje značenje.

 
Svaki horoskopski znak različito doživljava ljubav. Ima onih koji bez ljubavi mogu da funckionišu, dok je nekim znacima neophodna i bez nje ne mogu normalno da funkcionišu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12