Najefikasnija ljubavna magija za vraćanje partnera

Najefikasnija ljubavna magija za vraćanje partnera

18. prosinca 2016. 0 By Admin

Prvo uzmite crveni vuneni konac i vežite ga u čvor. Dok ovo radite jako se fokusirajte na Vašu želju i izgovorite je ( kako bi se simbolično uvezala). Ovo ponovite 3 puta, svaki put ponavljajući tu istu želju. Plamen sveće treba da traje dok se sam ne ugasi ili dok se sveća skroz ne istopi. Vosak koji ostane treba se pažljivo pokupiti i zakopati ispod drveta. Isto uraditi i sa iskorišćenim koncem. Fotografija voljene osobe se samo treba sačuvati od pogleda drugih ljudi.

 

Da je ritual uspešan, dokazaće Vam voljena osoba koja će Vam se vratiti u naručje.


Da bi se privoleo na ženidbu, koriste se raznovrsna, katkad poetična i nežna sredstva. Devojke, na primer, uoči Đurđevdana naberu travu oman i govore: “Omane, brate rođeni! Pomami (toga i toga) za mnom”.

 

U Bačkoj se veruje da kada devojka svom momku krišom u džep stavi slepog miša, kako bi on išao za njom kao slep, piše “Politikin Zabavnik”

 

Postupci koji simbolišu željenu promenu jesu: pečenje, probadanje, a magijska sredstva su biljke koje imaju omamljujući miris ili ukus (pelin, bosiljak…). Simboli plodnosti su: jaje, jabuka, višnja…

 

 

nastavak na seldecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4