Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Jarac

On se zaljubio u vas, dopustio vam je da izvrnete sva njegova nadanja i snove naopačke i otkrio bezbrižnog, blagog zanesenjaka koji čezne za slobodnim lepršanjem na vjetru. Imali ste sreće što ste upoznali ovakvog Jarca. Znači da ste se ubilježili u malu listu posebnih žena koje su to uspjele.

 

 

Međutim, nakon određenog vremena zaljubljeni Jarac će zaključiti kako je dosta sitnih ludosti i kako je sada nužno potreban povratak odgovornostima i obvezama. Tada pred očima imate drugačijeg Jarca – zatvorenog tipa koji je ugodan, ali s ciljem. Odjednom zavladaju ambiciozni prohtjevi i vi shvatite kako ne vladate suvereno njegovim mislima.

 

 

Ako vidite da ćete lagano izgubiti bitku s nekim hladnjakom ili radnim stolom, tek izabranim za prestižnu kancelariju, započnite s neprimjetnim dodjeljivanjem komplimenata. Možete se nasmijati na ovu taktiku prisjećajući se iskustava s ovim čovjekom kada je gotovo uvijek odmahivao rukom kad god ste mu uputili toplu riječ podrške ili pohvale.

 

Čak se i ljute nelagodno se meškoljeći u foteljama, ali budite sigurni da se oni samo pretvaraju da mogu živjeti bez lijepih riječi, a u suštini imaju očajničku potrebu da ih netko pohvali kazujući im kako su pametni, lijepi, zgodni i uspješni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12