Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Ribe

Muškarac Riba može biti sve što (ne) želite! Privlačan, simpatičan, duhovit i donhuanski tip. Priroda mu je izuzetno strastvena, ali teško otvoreno iskazuje ono što osjeća. Teško ga je voljeti, a razumjeti još teže. Romantičan je i sentimentalan, on izabranicu svog srca stavlja na pijedestal. Obožava misteriozne i jake žene.

 

 

Žena će ga morati glasno hvaliti, naravno, najžešće od svega njegovu muškost i ljubavničke kvalitete jer samo na taj način muškarac Riba stječe sigurnost. Treba uvijek imati pored sebe energičnu, strastvenu i inteligentnu ženu koja ga razumije i voli i koja suptilno vlada s njim vodeći ga prema realnijem i pozitivnijem shvaćanju života.

 

 

Često ovaj muškarac djeluje zagonetno, mutno, odsutno, nepraktično. O, to se ženama jako sviđa. ‘Daje puno, a traži malo’, tako on sam sebe doživljava… Jao, koje otrježnjenje nakon nekog vremena. Ako ih hoćete nakon ‘pregledavanja’ mijenjati, on neće pristati na to. Mislim da žene tada svjesno zažmire i nastave živjeti s njima i za njih. Zapravo one se njima prilagođavaju… trajno.

 

 

malihoroskop.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12