Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Blizanci

One žene koje vole muškarce koji su stalno u potrazi za uzbuđenjima, zanimljivostima i akcijama napokon su našle pravog. Čovjek rođen u astrološkom znaku Blizanaca je sve to i još mnogo više. A što se krije iza tog još više? Pa i neke neugodnosti poput viška žena, simpatija ili ljubavnica – često u sebi kriju nešto dječačkog, infantilnog, potrebitog pozornosti, pa ga zbog toga mogu privlačiti i starije žene s naglašenim majčinskim osjećajem.

 

 

Već kad smo kod majčinskog osjećaja ne zaboravite da ovaj osjećaj isključuje neke druge mnogo prirodnije za njegovu dob. Znači možete polagati pravo ne sve moguće dijelove tijela osim jednog! Kako onda uspijeva imati viška žena, a da nije mužjački nastrojen? Nije on čudotvorac, on vam je pravi intelektualac, vi mu zatitrajte struju u mozgu i zaintrigirajte njegov intelektualni libidus, a zanimljive ste sve dok ne pokažete previše naklonosti prema njegovu ‘seksusu’.

 

 

Na prvi pogled izgledaju zaista najuzbudljiviji, najinteresantniji i najinteligentniji ljudi. Nitko vam ne može opovrgnuti vaš prvi dojam, ispravan je.

 

 

Izjavljivat će vam ljubav na tisuće novih načina, nitko drugi to ne umije, ali će vam i na tisuće novih načina kasniti na sastanke, dogovore i veoma važne obljetnice. Hvata vas strah? Imate razloge drage moje, najveći problem ovog čovjeka je njegova nedosljednost. Također i svoje romantičarske sklonosti (ako ih imate) jednostavno ugušite u sebi jer od njih ćete imati samo problema.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12