Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Djevica

Zapravo, ovi muškarci su ispunjeni ljubavlju, ali ne tragičnom ljubavlju tipa Romeo i Julija. Radi se o pouzdanom i stabilnom muškarcu. Njegovim moždanim vijugama ne prolaze često spontani refleksi jer sve pokušava staviti pod kontrolu. Pa ipak će vam znati pokazati privrženost u trenucima kada vam ponestane snage.

 

 

Uredno će brinuti o svim obiteljskim zadacima i bit će vjeran, pouzdan i odan suprug, otac, prijatelj ili ljubavnik. To što često (veoma često) nezaustavljivo zna dijeliti savjete, kritizirati sve oko sebe, pri čemu neuspješno sagledava vlastite mane i nedostatke – morate zaboraviti. To što nećete moći kupiti nekoliko parfema odjednom nije razlog da ga zaboravite već pri prvom susretu. On svoju ljubav izražava nesebičnom predanosti obitelji i prijateljima.

 

 

On voli organiziranost u svemu, grozi se plačnih izjava i sentimentalnih gluposti koje ga plaše jer njegov racionalni i profinjeni um jednostavno ne poznaje takav način funkcioniranja. Kaotičnost i buka uvijek u njemu bude strah i želju za bijegom.

 

 

Ovom čovjeku je neizmjerno potreban mir. Nikada neće inzistirati na kvantiteti, već na kvaliteti osjećaja. Mišljenja je da se dubina osjećaja ne može iskazati gestikulacijom ruku. Ne voli slabost suza koje primoravaju čovjeka da učini nešto što je suprotno njegovim principima. On se pouzda u razložan razgovor koji nudi rješenja za obadvije strane. Spreman je popuštati, ali ne do kraja. Ako nije uspio s vama uspostaviti ono što smatra da bi trebao – malu savršenu ljubavnu cjelinu – krenut će na put i izabrat će život osamljenika.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12