Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Vaga

Vaga je izmislila ljubav i ljepše ju je profilirala od Lava ili ostalih astroloških znakova. Muškarac Vaga se u toj ljubavi ležerno koristi svim mogućim trikovima i rijetko kada ne uspije dobiti ono što je sebi u mislima zacrtao. Međutim, kada ulovi neku ženu, nije uvijek siguran što bi s njom. Budući da ju je već šarmirao do dobrovoljne pokornosti, on oklijeva. Da vas ostavi ili da vam predloži brak? Zaista čudna i oprečna razmišljanja. Kod tih dilema počinje njegova mentalna borba i život s takvom osobom može postati pakao.

 

 

Muškarci Vage ne gube nikada zanimanje za suprotan spol. Vjerujem da ste se već naučili nositi s tim. Budući da se umjetnost ljubavi kod njih javlja veoma rano, a da su im šetnje po džunglama ljubavi učestale, događaju im se zaista neobične situacije. Teško ženama kažu ‘ne’, pa se zbog osjećaja dužnosti i pravednosti znaju zakopati u neke sasvim bezizlazne veze.

 

 

Odvratnost prema okrutnosti koju bi izazvali svojim ‘ne’, može ih odvesti do fatalnih pogrešaka koje su predodređene za brakorazvodnu parnicu ili će, zbog beskrajnog odlaganja, propustiti ljubav svog života. Ako ste zaljubljeni u muškarca Vagu, često ćete se susretati s njegovom neodlučnošću. Zato vam toplo savjetujem – uzmite stvar u svoje ruke!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12