Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Škorpija

Ako ste osjetili simpatiju prema ovom muškarcu, a plaši vas strastvenost, mislim da bi bilo najbolje odmah pobjeći. On nije muškarac za vas! Posebno ako ste pritom nesigurna i emotivna osoba, budite sigurni da on nije ono što vam treba. Vi niste ni slutili njegovu strastvenost i mislite da se radi o mirnoj i povučenoj osobi.

 

 

To vam dođe kao optička varka, drage moje, i to je njegov način da vas privuče. On je samo naizgled miran, a u dubini njegove duše ključaju usijane strasti. Ako vam vaš Sunčev znak pruža zaštitu, onda krenite i probajte ostvariti ljubav i vezu s takvim posebnim tipom. A uostalom, možda ste i vi strastveni tip.

 

 

Njihove reakcije su strogo kontrolirane. Tu bismo mogli uključiti čak i ljubav. Ako misli da ima razloga izbjegavati neki kontakt, on će izgarati u sebi, a glumiti mirnoću. Budite sigurne da je sposoban maltretirati vas dugo prije nego što odluči zgrabiti vas za kosu i odvući u svoju jazbinu. A kada to napravi, onda ste njegovi do kraja života ili do kraja njegove ljubavi prema vama.

 

 

Strašno je zaokupljen seksom i posjeduje neutaživu žeđ za promjenama, a o ljubomori ne treba previše govoriti – bilo bi jako dobro ne činiti ništa što bi potaklo njegove demone na aktivnost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12