Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

Ako si nježna, osjećajna i romantična duša bježi od ovog umišljenog i samouvjerenog Don Juana koliko te noge nose…

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Strijelac

Strijelci spadaju u red odvažnih ljudi koji se bore za stvari kojima se dive i uspijevaju svoj entuzijazam i divljenje prenijeti na druge ljude. Idealistički entuzijazam i radoznalost su poslovični i veoma zarazni. Govore veoma direktno, nemaju vremena okolišati s nekim temama ili akcijama. Ženama su u stanju puno toga kazati, previše neobuzdanih stvari koje ‘potpaljuju’ njihovu maštu, a onda bezobrazno zbrisati optužujući ih da su udavače ili kaubojke koje snažno vitlaju svojim lasom.

 

 

Kada ulazi u odnos s nekom ženom, prvo što vam nudi je ljubavnički status. Ako vam se dopada taj umišljeni i samouvjereni Don Juan, prihvatite tu igru i svojom taktikom i srčanošću iskusnog borca stvari privedite kraju, ali na vaše zadovoljstvo. Nikad ga nemojte ispitivati, plakati, gunđati i prijetiti. To su stvari koje ne prolaze kod njega.

 

 

Okružite ga slobodom i, naravno, inzistirajte na istim pravilima igre. Ponekad ga vješto napravite ljubomornim ukazujući i na svoje prilike, ali takve stvari strogo dozirajte. Pokažite mu da ste i vi slobodan duh, kao i on.

 

 

Ne prosipajte vodu na njegove vatrene ideje i pronađite svoj svijet dok on baca strijele na sve moguće i nemoguće ciljeve. Prtljaga vam treba biti uvijek spremna jer ćete mnogo putovati. Budite uvijek praktični i bit ćete iznenađeni kako ljubav raste. Znam, ponekad je ekstravagantan u trošenju i sklon kockanju, ali će istodobno biti velikodušan prema vašim potrošačkim izljevima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12