Kraljica zodijaka, prkosna, neustrašiva i prirodni vođa, rođena da bude na čelu. Osvojiti ženu u ovom znaku je pravi izazov!

Kraljica zodijaka, prkosna, neustrašiva i prirodni vođa, rođena da bude na čelu. Osvojiti ženu u ovom znaku je pravi izazov!

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Fokusiran i iskričav pogled, neukrotiva kosa, visoko, izražajno čelo i pomalo agresivan stav fizičke su odlike po kojima ćete prepoznati Ovnicu. Glavni dio tijela kod predvodnice zodijaka je glava koja je najčešće izdužena te u visini očiju prilično široka dok je kod brade uska.

 

 

Njezin zaštitni znak su i istaknute i guste obrve. Vrat je također izdužen, a ramena jača i široka. Srednje je visine i prilično mišićavog tijela. Oči su joj smeđe ili sive, a koža vrlo dobre teksture.

 

 

Obožava privlačiti pažnju, a kako bolje privući pažnju nego vatreno crvenom, zaštitnom bojom Ovna! Crvena reflektira čistu, sirovu energiju i živost duha kojeg posjeduje Ovan. Voli odjeću “sa stavom”, kao svjetlucavo i sjajno, a njen zaštitni kamen je dijamant koji je sinonim za snagu, nevinost i čistoću što su glavne kvalitete koje se povezuju s Ovnom.

 

 

Jako joj je bitno da bude u formi zbog čega mnoge žene rođene u ovom znaku predano vježbaju, a kako su sportski tipovi dobro im stoji i sportski stil odijevanja. Vole jednostavne frizure za koje je potrebno malo vremena.

Zena.rs

Stranice: 1 2 3