Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Jarac

Privlači ih umerenost u sveme, ne prijaju im ekstremi i iznenađenja. Da bi ste ih osvojili morate imat pravu meru između osećanja i realnog razuma. Potrudite se da im pokažete kako ste praktični i puni razumevanja za njihove ciljeve. Možete ih impresionirati svojim stavovima o životu i realnim planovima.

 

 

Ljubavni horoskop vas savetuje da ih uverite da ćete im se naći na dohvat ruke i u sreći i u zlu. Moraju biti svesni da ste vi za njih čovek od poverenja. Potrudite se da poštujete svaki njegov uspeh, a slabost da razumete. Nemojte zapostavljati svoje ambicije i lična usavršavanja. On jako poštuje stabilne ljude.

 

 

Često postavljaju visoke kriterijume, a zbog karijere umeju da zapostavljaju porodični i emotivni život. Ljubavni horoskop vam preporučuje da izbegavate maštarije nedolične vašim godinama. U njegovim očima izgledaćete nezrelo. Imaju potrebu da nameću svoje mišljenje i da upravljaju postupcima drugih.

 

 

Ne smete im se previše opirati jer rizikujete duge i iscrpljujuće svađe i rasprave. Stavite im do znanja da ste finansijski stabilni i da im nudite sigurnost jer jarčevi samo u takvom okruženju mogu da daju svoj maksimum.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12