Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Vodolija

Nisu materijalisti te stoga ni ne pokušavajte da ih impresionirate novcem ili bogatstvom. Uživaju u malim znacima pažnje i sitnim poklončićima. Svakom se iskreno obraduju. Ljubavni horoskop vas savetuje da izbegavajte suvišna pitanja ili neprijatne scene ako želite da zavedete Vodoliju. Nemojte ih uslovljavati ničim već se probajte prilagoditi njihovom nemirnom duhu.

 

 

Za početak postanite pre svega prijatelj i čovek od poverenja, a tek onda strasveni ljubavnik. Obično nemaju razvijen osećaj za odanost i vernost i zgražavaju se od ljubomornih scena. Izbegavajte stereotipe i formalnosti. Budite neposredni i spontani. Ljubavni horoskop vam predlaže da pre svega podstičete njihov istraživački duh i potrebu za intelektualnim podsticajima.

 

 

Pokažite da ste puni razumevanja i da se svaka situacija može izgladiti i popraviti. Ne sputavajte im slobodu i ne postavljajte ciljeve i ultimatume. Dozvolite da vremenom sami shvate i prihvate vaše uslove. Vrlo se lako prilagođavaju različitim životnim situacijama i umeju da uživaju u njima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12