Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Ribe

Njih je nekada i suviše lako impresionirati jer spadaju u lakoverne i infatilne osobe. Vrlo su sugestibilne osobe i stalno su u potrazi za nekim prizemnim koji će njihova maštanja da drži pod kontrolom. Ako želite da osvojite Ribe, ljubavni horoskop vas savetuje da se potrudite da budete romantični, lepršavi, senzualni i pomalo tajanstveni.

 

 

Oni vole misterije i sanjarenja. Pokažite im da ste im privrženi i energični u isto vreme. Kada postanu sigurni u vaše prave namere moći ćete da uživate u bezrezernom poverenju. Učinite da počnu da vam se dive zbog različitih stvari. Ugađajte im na mnoge načine i posvećujte im pažnju kada pričaju čak i ono što vas i neinteresuje.

 

 

Nemojte prokockati poverenje jer znaju da se ponašaju jako osvetoljubivo kada su povređeni. Budite nežni i poželjni. Ljubavni horoskop vam predlaže da se ponašate uvek ljubazno, pristojno i prijateljski i prosto vam neće moći odoleti. Njima treba dominantna figura partnera i uzor u životnim ciljevima.

 

 

Lako padnu u samosažaljenje i tada im čvrsta ruka pomaže da se vrate na kolosek. Izuzetno su lojalni i to isto traže od drugih. Ribe su kao znak simbol misticizma i neuhvtljivosti. Znaju da budu očaravajuci i fascinantni. Ljudi im se rado dive i oni uživaju u tome.

 

 

malihoroskop.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12