Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Bik

Bikovi vole da uživaju u životu i da bi ih osvojili morate da se povinujete njihovom hedonističkom porivu. Znaju da budu sladokusci u svakom segmentu života i ako je predmet vaše pažnje osoba u znaku Bika, ljubavni horoskop vam predlaže da ih obasipate sitnim darovima.

 

Budite spontani i iskreni, a prirodnost je osobina koja je kod Bikova neobično cenjena. Nipošto se nemojte prenemagati i preterivati u pričama o svom životu ili ambicijama. Bikovima je to vrlo neinteresantno. Nisu pobornici nikakvih odricanja tako da i bezazlena priča o dijetama ume da ih smori. Imaju neodoljivu potreba za posedovanjem i ako im se učini da  sa vama mogu da manipulišu, postaćete im za nijansu draži. Ne umeju da budu taktičari, što na umu to na drumu.

 

 

Znaju da imaju izlive besa, a ako hoćete da se svidite Biku potrudite se da to predstavite kao što manji problem. Obzirom da su često naglašeno senzualni, ljubavni horoskop vam predlaže igrate na tu kartu i da obilno pokažete emocije i nežnost. Uredni su i vredni, ponekada bezrazložno spori, ali uvek pedantni i istrajni do kraja kada nešto započnu.

 

Bikove možete lako osvojiti umećem u kuhinji, ali budite obazrivi. Iako vole da jedu budite sigurni da se neće oduševiti baš bilo čime. Pokažite im kako ste štedljivi i kako cenite stečeni novac jer oni mrze rasipkuće. Ne praštaju neverstva i laži. Vrlo su sumnjičavi i često se naljute bez pravog razloga, pa zato budite naoružani strpljenjem i vremenom. Zavođenje Bika može potrajati, ali su plodovi slatki na kraju…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12