Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Rak

Kako Rakovi pridaju jako pažnju spoljašnjem izgledu neće vas začuditi da su upravo oni znak horoskopski znak sa najlepšim držanjem i oni koji posvećuju pažnju svom telu. Vrlo su zgodni i negovani, a to je osobina koja se zahteva i od budućeg partnera. Kada zavodite Raka, ljubavni horoskop vas savetuje da ne skrivate osećanja i težnje.

 

 

Pokažite da imate dovoljno strpljenja za njegove priče i da verujete u njegove ideje i maštanja. Iznova mu pružajte dokaze ljubavi i vernosti zato što će on neizmerno uživati u njima. Ponekad znaju da budu prave gunđalice i sitničari i da teško podnose svoje greške. Teško praštaju tuđe nedostatke.

 

 

Kako Rakovi spadaju u lakovernije znakove, neće vam biti teško da ih obrlatite pričom. Ali oprez! Kada se uvrede ili budu povređeni znaju da budu vrlo osvetoljubivi. Nedostaje im samopouzdanje, pa prilikom zavođenja se nemojte libiti da upravo vi napravite prvi korak. Ljubavni horoskop vam predlaže da uvek držite njihovu stranu i nanovo ga uveravate u vaše iskrene namere.

 

 

Dajte akcenat na pričama o deci i porodici. Budite umetnička duša i trudite se da ga nasmejete. Budite mu i partner, prijatelj, rođak i sve što mu je potrebno trenutno i on će biti vaš zauvek.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12