Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Lav

Oni su egocentrici koji vole da valadaju u svom kraljevstvu. Smatraju da su preodređeni da se stvari vrte oko njih i jako teško podnose kada u društvu nisu u centru pažnje. Njihov ponos često nema realne okvire i graniči se sa velikom sujetom. Kod njih pali laskanje i svakodnevna briga za njihove planove i razmišljanja. Uverite ih da su centar vašeg sveta i postaćete poželjan partner. Vrlo su hrabri i odvažni i ne podnose da oni budu nečiji plen.

 

 

Uverite ih da su oni odabrali vas za osvajanje. Dozvolite mu da veruje da ima vaše poverenje i da vas prikazuje kao svoj trofej, da se hvali vama. Njemu je jako bitno šta drugi kažu o njemu. Ljubavni horoskop vas savetuje da mu ne pokazujete naklonost suviše lako Neka to ide polako, ali temeljno. Budite konkretni i jasni.

 

 

Bez dvosmislenih doskočica i konteksta. Koketirajte sa njim, budite uvek negovani i doterani. Ljubavni horoskom vam preporučuje da ni slučajo ne povredite njegovu ponos ili poljuljate samouverenost.

 

 

Dajte mu do znanja da je najbolji i jedini. Teško priznaju svoje greške i teško će im pasti tuđe nepoverenje. Imaju stalnu potrebu za prestižom, a vi mu upravo to i pružite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12