Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Djevica

Uverite ih da imate razvijene osećaje za detalje, da vas sitnice čine srećnim. Pokažite im kako ste strpljivi i imate razumevanje. Karta inteligencije nikada neće omanuti kada su Device u pitanju. Zainteresujte ih stalno novim pričama i istaknite se prefinjenošću. Ljubavni horoskop vas savetuje da ih uverite kako prepoznajete sve njihove kvalitete i da im se divite.

 

 

Važno je zadobiti njihovo poverenje. Poštujte njihovu samostalnu prirodu i nikako im nemojte ograničavati samostalnost. Pređite preko sitničaskih komentara ili nepotrebnih ogovaranja. To je prosto često jače od njih. Device imaju strah od vezivanja i emotivne patnje kada su veze u pitanju te vam ljubavni horoskop daje savet da krenete polako i gradite odnos stepenicu po stepenicu. Oni se groze nasilja i agresivnosti.

 

 

Nikako nemojte biti vulgarni i direktno surovo iskreni. Zavijajte im razmišljanja u šarenu foliju. Budite spremni da pokažete inicijativu jer su oni često vrlo pasivni. Njihov svet im je sasvim dovoljan i retko prave velike promene. Odlični su glumci i umeju perfektno da se pretvaraju. Nekada su previše odgovorni i nikako ne praštaju aljkavost i površnost.

 

 

Ponekada ih prati reputacija sebičnih i nedruštvenih, ali to je tako samo dok vam ne otvore vrata za ulazak u njihov život. Kada se to ipak desi shvatićete kakva zanimljiva blaga se kriju tamo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12