Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Vaga

U njihovom društvu se potrudite da budete nežni i suptilni. Naglasite da imate stila i osećaj za sitnice. Budite tajnoviti i mistični, a to će ih neodoljivo intrigirati. Pričajte im o ljubavi i dozvolite da to bude baš misao koja će im okupirati teme za razmišljanje. Ljubavni horoskop vas savetuje da budete kao i Vaga na strani pravde i važnih stvari. To će im biti neodoljivo i sigurno će sav pratiti u namerama.

 

 

Njima je neophodno da pokažete šta su vaše namere i da ne ostavljate prostora za dvosmislenosti. Flertujte u svakoj prilici jer su i Vage dobre u tome. Obzirom da im nedostaje hrabrost i istrajnost, moraćete da se naoružate strpljivošću i taktičkim pristupima. Vodite ga na mesta sa mnogo ljudi jer Vaga lako uspostavlja odnos sa drugima i uživa u tome.

 

 

Budite ljubazni i pristojni. Vage imaju istančan osećaj za pravdu i posredovanje. Nikako se nemojte prema njima ponašati zapovednički. Odmah zauzmu gard i spremni su za svađu. Izuzetno su inteligentni i ljubavni horoskop vam predlaže da dobro razmislite pre nego ih uvučete u nešto protiv njihove volje. Neumorni su i nikada stvari ne odrađuju na brzinu. Pokažite im da ste jednako temeljni i posvećeni kao oni sami.

 

 

Pokažite ima da vodite računa o svom zdravlju i kondiciji. Izuzetno cene zdrave navike. Umeju da budu vrlo osetljivi i to zahteva dodatnu pažnju u svakodnevnom kontaktu sa njima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12