Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Škorpija

Škorpije imaju razvijen sistem za vrednosti i nikako ne vole da im se prodaju prazne priče. Vrlo često znaju da budu mentalno nasilni i bez takta, tako da, ako je vaše srce okupirala jedna škorpija, naoružajte se strpljenjem i debelim živcima. Znaju da budu neprijatni u odbijanju, ali neka vas to ne obeshrabri.

 

 

Ljubavni horoskop vam savetuje da im lagano dozvolite da imaju utisak dominacije, a vi mu nikako ne odajte vaša osećenja odjedanput. Budite misteriozni i zavodljivi, pomalo tajanstveni. Budite ono što nije imala do sada u svome okruženju i ponudite nešto novo. Škorpija neće odoleti iskušenjima. Igrajte se igre “volim te ne, volim te”, ništa ih više ne uzbuđuje nego plen koji im izmiče uporno.

 

 

Nikada ih nemojte lagati i pretvarati se da ste ono što niste. Vrlo su intuitivni i prevare otkrivaju skoro zadivljujuće precizno. Njihova ljubomora je opasna, na granici sa incidentom. Možete vrlo skupo i neočekivano platiti izigrano poverenje. Ljubavni horoskop vam predlaže da prihvatite njihova loša raspoliženja i da ih prihvatite baš onakvim kakvi jesu jer ćete ih teško menjati. Vrlo su predani velikim i važnim ciljevima i znaju zapostaviti mnogo toga dok god cilj opradvdava sredstvo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12