Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Strijelac

U svakoj prilici, gde je to po njihovom mišljenju potrebno, iskriviće istinu. Njegove reči imaju kratak rok trajanja i ono što ste danas zapamtili kao njhov stav, sutra već neće biti. Ljubavni horoskop vas savetuje da ne sputavate njegovu nezavisnost nipošto. Nemojte se truditi da ga držite na jednom mestu.

 

 

Njihova ljubav često može biti usmerena na više osoba i da održavaju više paralelnih veza. Impresionirajte ga neobičnim izgledom, neobičnim ponašanjem i jedinstvenim stavovima. Pokažite mu da mu se divite i da stvari ume da uradi i reši bolje nego vi sami.  To će prijati njegovom razigranom i egoističnom duhu. Strelci uživaju u istraživanjima i putovanjima u nove predele.

 

 

Morate im neprekidno i u svakom momentu pokazivati da im se divite i potvrde vaše ljubavi i privrženosti. Strelci znaju da budu društveni i omiljeni u društvu, pa vam ljubavni horoskop vam predlaže da se potrudite da vas njegovo oruženje zavoli i  prihvati.

 

 

Bezazleno su netaktični i bez prave ideje vodilje, a vi ste tu da ih usmeravate. Vole brza kola i adrenalinske sportove i na taj način ćete ih sigurno impresionirati. Potrudite se da zračite optimizmom i radošću jer ne podnose lošu energiju oko sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12