Večiti horoskop: Ovnove čeka buran život, Lavove uspeh!

Večiti horoskop: Ovnove čeka buran život, Lavove uspeh!

21. prosinca 2016. 0 By Admin

DEVICA

Čuvajte žuč. Uloga „uobraženog bolesnika“, dobro vam je poznata. Skloni ste da posvađate druge, pa važite za “jabuku razdora” među Zodijacima. Umete da budete veoma neljubazni. U braku ste prilagodljivi, ali naporni.

 

 

Vaša kuća će biti uvek uredna. Nova neočekivana zbivanja će vas iznenađivati u granicama koje ćete moći da pratite. Doživljavaćete inspirativne trenutke ali će se „prilike“ rasprskavati kao mehurovi od sapunice. Neka vas neuspesi ne obeshrabre već se učite na greškama.

 

VAGA

Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i mokraćna bešika. Za vas je svađa nešto najodvratnije i zato ćete je majstorski izbegavati. Cenićete pravdu. Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavaćete da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne „krpice“. U braku ćete biti prijatni, a kao neko ko ugošćuje i veoma gostoprimljivi.

 

 

Sve dosadašnje zablude, razrešavaćete na sopstvenoj „koži“ i zato će vam ta rešenja biti dragocenija. U doglednoj budućnosti, donećete odluku koja će vas zadovoljavati do kraja života. Pokušavaćete da ojačate samopouzdanje, ali nećete imati puno uspeha. Čuvajte se osoba u znaku Jarca.

 

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7