8 ZNAKOVA DA ĆETE POSTATI BOGATI: Ako VIĐATE ove stvari očekujte IZOBILJE

8 ZNAKOVA DA ĆETE POSTATI BOGATI: Ako VIĐATE ove stvari očekujte IZOBILJE

24. prosinca 2016. 0 By Admin
2. Dobijate novac na određeni dan
Prema feng šuiju, ako ste dobili nekakav novac (bilo da je to poklon ili dobitak) na određeni dan, onda možete da očekujete još više novca u narednim nedeljama i mesecima. Naime, ako dobijete novac prvog dana novog meseca ili za vreme punog Meseca, moguće je da ćete imati više obilja u svom životu. Možete čak koristiti ovu simboliku u svojim kreativnim vizualizacijama, zamišljajući kako dobijate sav novac koji ste uvek želeli dok vam je Mesec iznad glave.

 

 

3. Očekujete bebu
Drevno kinesko znanje tvrdi da kada ste trudni, vi takođe nosite sreću u vama. Odatle potiče staro verovanje da je loša sreća kladiti se protiv trudne žene kada kockate! Neki kažu da možete da privučete finansijsku dobit u svoj život samo zato što ste u blizini trudnica. Dakle, ako vaš partner, prijatelj ili sestra očekuje bebu, nešto od te sreće može da se proširi i na vas.

 

 

4. Insekti posećuju vašu kuću
Naravno, većina nas baš i ne želi da pronađe bube u kući, ali smeđi insekti (posebno skakavci i pauci) su simboli nadolazeće sreće u Trinidadu. Ljudi ponekad drže u kavezima zrikavce u Kini zbog svoje povezanosti sa srećom.
Širom sveta veruje se da leptiri tamne boje ukazuju na predstojeće pozitivne vesti o svojoj karijeri, što se obično izjednačava s dobrim vestima o povišici plate.
 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4