Čuvajte se njihovog bijesa: Ne diraj Lava dok spava, od Djevice se preselite u drugi grad!

Čuvajte se njihovog bijesa: Ne diraj Lava dok spava, od Djevice se preselite u drugi grad!

28. prosinca 2016. 0 By Admin

VODENJAK

Ako netko ne voli da se svađa, to je Vodenjak. Naročito im teško padaju besmislene rasprave s tvrdoglavim ljudima. Poput Jarčeva, i Vodenjak radije ignorira nego što se svađa. Kada osjeti da bijes ključa u njemu, vjerojatno će izaći da odšeta par krugova oko zgrade ili kuće ne bi li se smirio.

 

 

Ako im uporno i dugo gazite po žulju, tek onda će se upustiti u svađu, ali veća je šansa da će vas svjesno izbjegavati sve dok se ne smire, upravo kako bi izbjegli raspravu. Ukoliko ste ih baš povrijedili, postoji mogućnost da se potpuno povuku iz vašeg života, a da vam i ne kažu što ih je povrijedilo.

RIBE

S Ribama se nikad ne zna na koju su nogu ustale. Ako su generalno ljute, prasnut će na vas bez ikakvog povoda, a ako im je dobar dan, možete im gaziti po živcima dokle vam je volja, one će i dalje biti prijateljski raspoložene.

 

 

U oba slučaja, ne vole konfrontaciju, pa će učiniti sve da izbjegnu otvoreni sukob. Dat će oduška svojim emocijama tek kad ostanu same, pa briznu u plač. Ribe su, inače, glavni plačljivci u horoskopu. Pustit će suzicu iz svakog mogućeg i nemogućeg razloga.

Znaju se duriti i dugo nakon svađe, ali i to koliko će se duriti ovisi od njihovog općeg raspoloženja.

 

 

Thespiritscience.net/zena.blic.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6