DA LI VAM JE SUĐENO? Vratite staru ljubav ovom magijom! Provereno uspeva.

DA LI VAM JE SUĐENO? Vratite staru ljubav ovom magijom! Provereno uspeva.

28. prosinca 2016. 0 By Admin

Plamen strasti

Ovaj ritual za vraćanje izgubljene ljubavi jedan je od najstarijih u magiji. Zahteva veće angažovanje i dodatni pribor: crvenu sveću, nožić i nekoliko tankih igala za šivenje. Nikada se ne izvodi nakon uštapa, jer mesec mora da bude u fazi rasta.

 

 

Pre nego što zapalite crvenu sveću, lagano po njoj nožićem ugravirajte ime osobe koju želite da vratite u svoj zagrljaj. Potom na svako slovo zabodite iglu i zapalite sveću. Kad god plamen dotakne neku od igala, voljena osoba će vas poželeti.

 

 

sveće

Foto: Profimedia

Koverat i crvena traka

U mnoštvu magičnih rituala za vraćanje stare ljubavi, otkrivamo najjednostavniji. Potrebni su vam crvena traka, malo suvog ruzmarina, koverat i metalni novac (po mogućnosti pronađen na ulici).

 

 

Ustanite kada sunce izađe, napišite na cedulji ime voljene osobe i ubacite je u koverat. Potom preko novčića pospite ruzmarin i sve zajedno uzmite u ruke, poklopite dlanove i okrećite se na sve četiri strane sveta izgovarajući naglas ime voljene osobe. Kada to uradite, stavite novčiće u koverat, zalepite ga, vežite oko njega crvenu traku i ostavite na neko skriveno mesto.

 

 

Ruzmarin koji je preostao bacite u vetar tri puta izgovarajući:

“Vrati mi se, dragi moj/draga moja.”

 

 

Koverta

Foto: Profimedia

(magicnazona.rs)

Stranice: 1 2