NE DIŽI RUKE OD VAŠE LJUBAVI TEK TAKO: Ako se spremaš da ga ostaviš, razmisli o OVIH 8 stvari pa tek onda donesi odluku

NE DIŽI RUKE OD VAŠE LJUBAVI TEK TAKO: Ako se spremaš da ga ostaviš, razmisli o OVIH 8 stvari pa tek onda donesi odluku

28. prosinca 2016. 0 By Admin

Ne zaboravite zašto ste se zaljubili.

Neki od vas se možda neće složiti, ali iskrica sa početka veze će se vremenom ugasiti. Ne skroz naravno, jer bi to značilo i kraj ljubavne hemije, ali recimo da će utihnuti. I ne, ne treba u tome videti kraj nečega ili nešto loše. Jednostavno život ili problemi koji nailaze mogu malo ugasiti plamen strasti i poljuljati odnos. Zato je veoma važno da se na vreme prepozna problem i pokušate da oživite svoju vezu.

 

Prisetite se početka i svih sjajnih stvari zbog kojih ste se zaljubili, setite se svih ludosti koje ste uradili zajedno…Koji su to događaji učvrstili vaš odnos i doveli da budete tako dugo zajedno. Zapitajte se zbog čega ga cenite, zašto ste baš njega odabrali, koje su to njegove vrline kojima ne možete da odolite…

Pronađite koren problema.

Zapitajte se: Koji je stvarni problem u vašoj vezi koji koči vašu sreću? Pokušajte da sagledate vašu celu vezu objektivno i detaljno i saznajte u čemu ste možda pogrešili vi ili vaš dragi pa je došlo do neslaganja. Nakon što utvrdite uzrok razmislite da li je situacija rešiva razgovorom ili je potrebna pauza da lepo razmislite šta ćete dalje.

 

Zapitajte se da li su vaša osećanja i volja jaki da preživite trenutne probleme. Da li je vaš partner raspoložen da zajedničkim snagama utvrdite srž problema i pokušate da rešite?

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4