Ovaj znak je neosvojiv i gord poput tvrđave, ali kada se zagrije – vatra njegovog srca gori zauvijek!

Ovaj znak je neosvojiv i gord poput tvrđave, ali kada se zagrije – vatra njegovog srca gori zauvijek!

29. prosinca 2016. 0 By Admin

Ovo su najodanija bića koja ćete sresti. Izdaju ne praštaju, ali je zato nikada neće prirediti drugom. Ono što ne očekuju od drugih, neće ni sami uraditi. Očekujte od njih da budu tu u svako doba dana i noći, podnijeti će najteži teret zbog obitelji i dragih ljudi, tu su da vam pomognu na putu ka društvenom usponu i budu vaš oslonac u životnim burama. Njihova je riječ dragocjena, ne daju je olako, ali vam s ovim ljudima ugovori i pisani tragovi neće trebati. Čast i obraz su nešto što za Jarčeve nema cijenu!

 

 

Jarčevi su šturi na riječima, ali se to nikako ne može reći i za njihovu upućenost u društvene teme. Povijest i prošla iskustva su nešto o čemu će rado pričati. Vrlo rado će vam dati smjernice kako da izvučete svoj maksimum, ali od vas očekuju punu pozornost i poštivanje istih. Nemaju razumijevanja za slabu volju i riječ koju ljudi mijenjaju kako vjetar puhne. Takve će iz svog života zauvijek prekrižiti.

 

 

Jarac se drži stabilnih ljudi, jasnog stava i tradicionalnog sustava vrijednosti. Znak Jarca karakterizira otpor ka instant rješenjima i trenutnoj modi, oni su uvijek opredijeljeni za klasiku i stvari kojima su godine potvrdile vrijednost. Kada je riječ o životnom prostoru, većina Jarčeva mašta o domu u kakvom srednjovjekovnom dvorcu. Rjeđi je slučaj da Jarčevi dom urede u modernom stilu i sadašnjoj epohi, tu nam je neophodan upliv Urana.

 

S obzirom na vladara Saturna, ma kakvo bogatstvo stekli, neće se njime razmahivati i javno eksponirati. Jarčevska je priroda asketska, i često uzimaju za život samo onoliko koliko im je neophodno. Mogu djelovati proračunato, pa ih često nazivaju i najvećim škrticama zodijaka.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5